Gosete urteetako janaria
Hizlaria(k): Bixenta Arrieta Arrieta (1929) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Gosete urteetan, patata asko eta haragi gutxi. Izebak arraina ekartzen zuen Donostiatik. Arrain saltzaileak. Babarruna. Taloa.
Informazio gehiago: Gosete urteetako janaria
Ekonomia gerraostean
-
Garia erein, jo eta ehotzeko egiten zituztenak
Maria Ibarguren Iparragirre (1922)
Azpeitia
-
Gerraosteko gosea
Juantxo Arteaga Yeregi (1937)
Lasarte-Oria
-
Errazionamendua
Margarita Maiza Auzmendi (1938) Jose Mari Razkin Agirre (1932)
Etxarri Aranatz
-
Arrazionamendua
Luis Mari Ormaetxea Atorrasagasti (1932)
Ermua
-
Gerra osteko ogiak: beltza eta "morteroa"
Juan Bautista Miner Irastorza (1936) Tomas Miner Irastorza (1942)
Urnieta
-
Olur litografia eta gizarte zerbitzuak
Mariani Izaskun Estanga Uriarte (1933)
Tolosa
-
Garia, artoa eta morokilak
Pakita Errasti Loiti (1931)
Urretxu
-
Astoa oso baliagarria zen. Errazionamenduko tabakoa
Juan Mari Uribarren Leturiaga (1938)
Aramaio
-
Errazionamenduko ogia eta okindegiak
Joxe Mari Ezeiza (1925)
Amasa-Villabona
-
Angula eta sakarina kontrabandoa
Bittor Galarza Ugarte (1934)
Hondarribia