Gosete urteetako janaria
Hizlaria(k): Bixenta Arrieta Arrieta (1929) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Gosete urteetan, patata asko eta haragi gutxi. Izebak arraina ekartzen zuen Donostiatik. Arrain saltzaileak. Babarruna. Taloa.
Informazio gehiago: Gosete urteetako janaria
Ekonomia gerraostean
-
Aeroplanoak eta babeslekua
Karidad Mendizabal (1929)
Mutriku
-
Jatekoa entregatu behar
Maritxu Arrieta Arrieta (1925)
Donostia
-
Ogi falta, baina ez jateko falta
Krispin Arregi Mendiolagarai (1936)
Amorebieta-Etxano
-
Gurpil-azalak kontrabandoan
Enrike Lujanbio Tajdus (1930)
Astigarraga
-
Gerra denboran errazionamenduko ogia eta sakarina
Ramon Zubizarreta Larrañaga (1932)
Azkoitia
-
Gerra ostean gosea iritsi
Manuel Maiz Labaka (1924)
Usurbil
-
Belaontzitik erorirako ikatza biltzen
Libe Garbizu Irazu (1936)
Pasaia
-
Soldadutza (VI): ogia eta etxerako baimenak
Juan Larrañaga Alberdi (1921)
Zestoa
-
Eguneroko jakiak; angulak merke-merke
Felipe Korta Gurrutxaga (1928)
Ordizia
-
Gerraosteko ordaintzeko moduak
Roberto Zabaleta Ozamiz (1934)
Eibar