Astegunetako otorduak
Hizlaria(k):
Maria Angeles Amenabar Lasquibar (1940)
Herria: Andoain (Gipuzkoa)
Astegunetako otorduak: haragi zopa, babarrunak edo garbantzuak eta haragi egosia. Postretarako fruta, baldin bazen. Meriendatzeko ogia eta txokolatea. Ogi zuririk eta oliorik ez zen izaten.
Informazio gehiago: Astegunetako otorduak
Ekonomia gerraostean
-
Aitak baserritarrentzat egiten zuen lan
Maria Concepcion Beraetxe Aranburu (1925)
Lasarte-Oria
-
Gerra ostean gosea pasatakoa
Joxe Mari Soroa Berrotaran (1932)
Usurbil
-
Errazionamendua
Imanol Garaigordobil Berriozabal (1932)
Legutio
-
Aizarnazabalera errotara
Jose Ezenarro Isasti (1924) Maria Gurrutxaga Gartxotenea (1929)
Getaria
-
Aitak erremolatxa jan, gosearen gosez
Miren Zarraga Pagola (1932)
Andoain
-
Errazionamendu garaia
Miren Josune Tolaretxipi Lizarralde (1926)
Donostia
-
Gerraostean, hutsetik hasi behar
Rosa Sistiaga Iparragirre (1950)
Pasaia
-
Errazionamendua gerraostean
Angela Alberdi Arrillaga (1936) Antonina Alberdi Arrillaga (1925)
Donostia
-
Errazionamenduaren bila Errenteriara
Xanti Iparragirre Perurena (1934)
Errenteria
-
Gosea, razionamentua
Jose Mari Cruceta Alberdi (1930)
Eibar