Eguneroko janaria gerra ostean
Hizlaria(k): Miren Jone Azurza Aristegieta (1929) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Ama oso elizkoia zen. Egunerokoan jaten zutena azaltzen du.
Informazio gehiago: Eguneroko janaria gerra ostean
Ekonomia gerraostean
-
Errotan beti ez berri onak
Beñardo Irastortza Amiano (1928)
Irun
-
Gerraosteko errazionamendua; artoa etxean ehotzen zuten
Adora Osa Arrizabalaga ()
Zumaia
-
Kontrabandoa, Guardiak kontrolatuta
Joxe Ramon Goikoetxea Berra (1931)
Hondarribia
-
Gerra-ostean kaletarrak baserrira lanera janari truke
Carmelo Olano Segurola (1930) Ixabel Olano Segurola (1925)
Beasain
-
Gose garaian gari gutxiago entregatzeko trikimailuak
Patxi Irizar Zarautz (1928)
Andoain
-
Sukaldaritza modernoa? Garai batean, betiko janaria bizitzeko modu bakarra
Joxepatxo Artola Zuloaga (1932)
Lezo
-
Maria errekadista eta osabaren ogia
Lorea Furundarena Kalzakorta (1926)
Mutriku
-
Ogi klaseak: fotak. Grabadoreentzat ogi berezia
Esteban Justo Larrañaga Argarate (1913)
Eibar
-
Bilbon saldu zuten txekorra
Pedro Arrillaga Garate (1918)
Elgoibar
-
Errazionamenduko kartila
Begoña Gabilondo Etxaniz (1921)
Azkoitia