Taloa egunero
Hizlaria(k): Juliana Begiristain Auzmendi (1928) Herria: Ataun (Gipuzkoa)
Taloa egunero jaten zuten, bi edo hiru aldiz egunean. Errota hurbil zuten, Aiako partean, Kasetatik gora. Ogia hamabostean behin egiten zuten. Goserik ez zuten pasatu
Informazio gehiago: Taloa egunero
Ekonomia gerraostean
-
Gerraostean zaku-prizkinekin nahastutako ogia
Gregori Ajuriagojeaskoa Loroño (1913)
Muxika
-
Trini bizilaguna eta Gabino harakina
Miren Zarraga Pagola (1932)
Andoain
-
Kaminorik zapaldu barik errotara
Laura Arrizabalaga Zarraonaindia (1929)
Ibarrangelu
-
Gerraosteko ordaintzeko moduak
Roberto Zabaleta Ozamiz (1934)
Eibar
-
Karlistek banatzen zituzten errazionamenduko elikagaiak
Ana Mari Lezertua Sustaeta (1940)
Mutriku
-
Etxeko txorizoak eta irina gordetzen
Fermin Etxebarria Elorza (1928)
Aramaio
-
Ogiari patata nahastu
Agustina Aierbe Goikoetxea (1923)
Idiazabal
-
Ullastresen ekonomia plana
Jose Mari Cruceta Alberdi (1930)
Eibar
-
Taberna giroa eta emakumeak
Lucas Lasa Burumendi (1932)
Alegia
-
Errotako lana irinetan ordaintzen zen
Bernarda Arizmendiarrieta Ojanguren (1925)
Elgeta