Katilu forman egindako errazionamenduko ogia

Katilu forman egindako errazionamenduko ogia <p>Otorduetan txerriki ugari eta baba jaten zuten. Ogia errazionamenduan egoten zen eta katiluaren forma emandakoa izaten zen, gogorra. Javierren etxean ogi gutxi egiten zen. Etxetik 100 metrora Errotatxo izeneko errota zuten eta bertara eramaten zuten artoa, gero irina lortu eta talo eta morokilak egiteko etxean.</p>

Hizlaria(k): Javier Aristi Aizpurua (1930)
Herria: Zestoa (Gipuzkoa)

Otorduetan txerriki ugari eta baba jaten zuten. Ogia errazionamenduan egoten zen eta katiluaren forma emandakoa izaten zen, gogorra. Javierren etxean ogi gutxi egiten zen. Etxetik 100 metrora Errotatxo izeneko errota zuten eta bertara eramaten zuten artoa, gero irina lortu eta talo eta morokilak egiteko etxean.

Informazio gehiago: Katilu forman egindako errazionamenduko ogia

Ekonomia gerraostean