Gerra ondorengo arrazionamentua
Hizlaria(k): Anjel Antxo Moleres (1931) Herria: Hiriberri (Nafarroa)
Garia kontrolatuta zegoenez, Iparraldetik arto-irina ekarri eta taloa jaten zuten. Taloa nola erretzen zuten.
Informazio gehiago: Gerra ondorengo arrazionamentua
Ekonomia gerraostean
-
Miseria handia gerra ostean
Jesus Artetxe Malaxetxebarria (1928) Patxi Etxaburu Ajarrista (1929)
Ondarroa
-
Gaztak gari artean
Rufina Astola Nafarrate (1929)
Aramaio
-
Gariaren inguruko lanak
Hilario Garmendia Garmendia (1932)
Baliarrain
-
Gerra osteko gosea
Luziano Arenaza Aginagalde (1930)
Eskoriatza
-
Errotak eta ogi egitea
Manoli Olaizola Alkorta (1917)
Zarautz
-
Etxean egindako sagardo kopurua "txaperuari" aitortu behar
Angel Osa Arrizabalaga (1922) Xanti Osa Arrizabalaga (1926)
Zumaia
-
Plazara 'boniato' bila
Pilar Kortadi Lasa (1927)
Donostia
-
Sukaldaritza modernoa? Garai batean, betiko janaria bizitzeko modu bakarra
Joxepatxo Artola Zuloaga (1932)
Lezo
-
Industriaren garapena Eibar inguruan
Jose Mari Cruceta Alberdi (1930)
Eibar
-
Gerra osteko gosea
Pilar Barrena Kortabarria (1922)
Oñati