Gose-denboran artoa erreta
Hizlaria(k): Antonio Zendoia Garmendia (1931) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Artoa taloa eginda jaten zen. Bestela, egosi eta morokila jaten zuten esnearekin. Gose-denboran artoa erreta ere jan izan zuen.
Informazio gehiago: Gose-denboran artoa erreta
Ekonomia gerraostean
-
Bernarda estraperlista
Anastasia Ormaetxea Ormaetxea (1927)
Bermeo
-
Errazionamendua
Basilio San Anton Baraiazarra (1927)
Muxika
-
Gerraostean, garraztutako artoak
Begoña Zubizarreta Mujika (1922)
Bergara
-
Gose garaiko komeriak
Martina Olasagasti Martikorena (1913)
Donostia
-
Errotara gauez, estraperloan
Antonio Zubeldia Olano (1930)
Altzaga
-
Bezeroekin gertuko harremana I: gerra ostea
Maribi Arregi Zufiria (1943)
Oñati
-
Aitaren ganadu onari esker, etxean goserik ez
Juanito Unanue Aizpuru (1932)
Azpeitia
-
Gerra ondorengo miseria
Joxe Mari Arruabarrena Otaegi (1925)
Belauntza
-
15 kintal entregatu beharrean hiru
Miren Odriozola Jaio (1919)
Ajangiz
-
Estraperloa
Luziana Biain Biain (1921)
Oñati