Gose-denboran artoa erreta
Hizlaria(k): Antonio Zendoia Garmendia (1931) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Artoa taloa eginda jaten zen. Bestela, egosi eta morokila jaten zuten esnearekin. Gose-denboran artoa erreta ere jan izan zuen.
Informazio gehiago: Gose-denboran artoa erreta
Ekonomia gerraostean
-
Errazionamendua
Vicente Miranda Mundiñano (1927)
Etxarri Aranatz
-
Errazionamendu garaiko "luxuak"
Joxe Zumeta Jaunarena (1937)
Lezo
-
Gabardinak egiteko plastikoa
Fermin Larrarte Zuzaia (1927)
Hondarribia
-
Razionamentua; estraperloa
Jose Mari Cruceta Alberdi (1930)
Eibar
-
Eguneroko jakiak; angulak merke-merke
Felipe Korta Gurrutxaga (1928)
Ordizia
-
Errazionamenduko esnea
Ines Lezea Txurruka (1932)
Mutriku
-
Gose garaia
Joxe Antonio Bereziartua Elustondo (1929) Juantxo Bereziartua Elustondo (1924)
Donostia
-
Gosea; tripa-truke lanak
Higinio Etxabe Getaria (1933)
Eskoriatza
-
Gerraostea II
Esther Mañeru Igoa (1929)
Etxarri Aranatz
-
Gose garaia
Pakita Anabitarte Guruzeaga (1920)
Donostia