Gerraostean jatekoa nola ezkutatzen zuten
Hizlaria(k): Mirentxu Agote Aramendi (1933) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Gerraostean ez zuen goserik izan Mirentxuk. Azukrea, olioa, kontserba-latak... nola ezkutatzen zituzten azaltzen du.
Informazio gehiago: Gerraostean jatekoa nola ezkutatzen zuten
Ekonomia gerraostean
-
Gerraosteko bizimodua
Salbador Arana Agirre (1928)
Astigarraga
-
Gerra garaian Askizura gauez, artoa ehotzera
Angel Osa Arrizabalaga (1922) Xanti Osa Arrizabalaga (1926)
Zumaia
-
Errazionamenduaren funtzionamendua
Teresa Arregi ()
Amasa-Villabona
-
Taberna eta denda gerra aurretik, gerra garaian eta ostean
Agustin Guenaga Zelaia (1931) Maribel Guenaga Zelaia (1941) Jesusa Urkidi Arejitabelaustegi (1935)
Etxebarria
-
Baserritarrei dena errekisatzen zieten
Flora Gauba Lete (1922)
Bergara
-
Gerraostean, janari urritasuna
Martina Alava Zumalakarregi (1922)
Donostia
-
Gosetea eta kupoa
Andoni Azkarate Larrañaga (1932)
Antzuola
-
Errazionamenduaren bila Errenteriara
Xanti Iparragirre Perurena (1934)
Errenteria
-
Gerraosteko errazionamendua; artoa etxean ehotzen zuten
Adora Osa Arrizabalaga ()
Zumaia
-
Eskean ibiltzen zirenak
Pilar Garaiburu Beloki (1914)
Amasa-Villabona