Gerraostean jatekoa nola ezkutatzen zuten
Hizlaria(k): Mirentxu Agote Aramendi (1933) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Gerraostean ez zuen goserik izan Mirentxuk. Azukrea, olioa, kontserba-latak... nola ezkutatzen zituzten azaltzen du.
Informazio gehiago: Gerraostean jatekoa nola ezkutatzen zuten
Ekonomia gerraostean
-
Eibarko damaskinatuaren urte goxoak
Fernando Echebarría Unamuno (1927)
Eibar
-
Okindegiko ordutegi gogorra
Joxe Mari Azpeitia Basurto (1928)
Getaria
-
Estraperloko gantza erosten zuten, olioa garestia zen
Lucia Etxabe Zubizarreta (1927)
Soraluze
-
Gerra ondoren, taloak
Arantxa Larrea Garmendia (1937)
Lezo
-
Garia erein eta entregatu egin behar
Joxe Mari Lertxundi Zuloaga (1932)
Aia
-
Etxeko elikadura: estraperloko irina eta baratzeko produktuak
Luix Otxotorena Ollokiegi (1928)
Hernani
-
Kalean, gosea
Felix Zabala Zalakain (1928)
Andoain
-
Morroi eta neskameak etxean
Kepa Mondragon Jauregi (1934)
Aramaio
-
Gose garaia; hilerokoa ere joan
Bitoriana Artola Agirre (1918)
Lezo
-
Tailerrerako materiala kupoaren bidez
Juli Bedia Iriarte (1919)
Arrasate