Nola ereiten zenuten?
Hizlaria(k): Pedro Arrue Aizpurua (1927) Herria: Albiztur (Gipuzkoa)
Pedrok baratzean aleak nola ereiten zituzten kontatzen du.
Informazio gehiago: Nola ereiten zenuten?
Ekonomia gerraostean
-
Ogiari patata nahastu
Agustina Aierbe Goikoetxea (1923)
Idiazabal
-
Indibidualismoa Eibarren
Jose Mari Cruceta Alberdi (1930)
Eibar
-
Ogi zuria edo Francoren ogia
Ebaristo Aiestaran Pikabea (1927) Maria Pilar Alkain Sarasola (1941) Kontxita Argote Altuna (1938) Joxe Manuel Mendiola Arteaga (1948)
Donostia
-
Olio litro bat ehun pezetatan
Andoni Azkarate Larrañaga (1932)
Antzuola
-
Kupoa eta estraperloa
Jerardo Mondragon Garai (1927)
Arrasate
-
Behiak jeztea; Linda behia
Bixenta Arregi Arregi (1937) Maria Isabel Arregi Arregi (1931) Maria Pilar Arregi Arregi (1943) Juana Beitia Ugarte (1936) Mahai-ingurua Oñatin 2 ()
Oñati
-
Esker txarreko kaleko jendea
Luisa Dorronsoro Aierbe (1931)
Ataun
-
Kaleko bizimodua, gose denboran
Lucas Lasa Burumendi (1932)
Alegia
-
Estraperloko olioa eta ogi zuria
Pedro Mari Illarreta Peñagarikano (1937)
Donostia
-
Hermanoetatik Fraideetara pezeta bat merkeago zelako
Justo Astui Imatz (1922)
Bermeo


