Xaboia, olioa, azukrea eta abar errazionamenduan

Xaboia, olioa, azukrea eta abar errazionamenduan <p>Errazionamendua xaboi, olio, azukre eta abarrekin egiten zen. Ogia eta olioa oso kalitate txarrekoak ziren. Alejandro etxe onekoa zen eta ez zuen sekula goserik pasa, baina lagunek bai. Estraperloa dendariek eta gutxien uste zenak egiten zuen: komeriak izaten ziren ezkutuan jana eramaten.</p>

Hizlaria(k): Alejandro Ormazabal Garmendia (1934)
Herria: Ordizia (Gipuzkoa)

Errazionamendua xaboi, olio, azukre eta abarrekin egiten zen. Ogia eta olioa oso kalitate txarrekoak ziren. Alejandro etxe onekoa zen eta ez zuen sekula goserik pasa, baina lagunek bai. Estraperloa dendariek eta gutxien uste zenak egiten zuen: komeriak izaten ziren ezkutuan jana eramaten.

Informazio gehiago: Xaboia, olioa, azukrea eta abar errazionamenduan

Gerratik itzulera