Eguneroko janaria gerra ostean
Hizlaria(k): Miren Jone Azurza Aristegieta (1929) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Ama oso elizkoia zen. Egunerokoan jaten zutena azaltzen du.
Informazio gehiago: Eguneroko janaria gerra ostean
Ekonomia gerraostean
-
Estraperloa egitea errazena...
Felix Eskisabel Zurutuza (1929)
Ataun
-
Txahala ezkutatzeko komeriak
Eusebio Areizaga Beain (1935)
Urretxu
-
Estraperlo garaia (2)
Mila Gorostegi Alberdi (1936)
Azkoitia
-
Aitak erremolatxa jan, gosearen gosez
Miren Zarraga Pagola (1932)
Andoain
-
Estraperloa eta errazionamendua
Maritxu Maiztegi Arregi (1929)
Oñati
-
Laguna soldaduarekin ezkondu
Juli Gallastegi Ezkurra (1921)
Arrasate
-
Etxean ez, baina Donostian gosea ezagutu zuen
Joxe Mari Faus Iurrita (1934)
Ordizia
-
Ogi zuria Frantziatik
Seberiano Iñarra Lizarazu (1926)
Errenteria
-
Gose garaiko oroitzapenak barruan gelditu ziren
Joxe Mari Zapirain Etxeberria (1933)
Errenteria
-
Gose denboran baserrietan goserik ez
Fernando San Sebastian Esnaola (1933)
Urnieta