Gerraostean jatekoa nola ezkutatzen zuten
Hizlaria(k): Mirentxu Agote Aramendi (1933) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Gerraostean ez zuen goserik izan Mirentxuk. Azukrea, olioa, kontserba-latak... nola ezkutatzen zituzten azaltzen du.
Informazio gehiago: Gerraostean jatekoa nola ezkutatzen zuten
Ekonomia gerraostean
-
Ogi txuria ogi beltzaren truke
Arantxa Urretabizkaia Bejarano (1947)
Donostia
-
Gosea
Petra Goiti Goiti (1929)
Mañaria
-
Errotan estraperloan
Sebastian Ituarte Aranbarri (1938)
Mutriku
-
Errazionamenduan ere goserik ez Elantxoben
Kontxa Gonzalez Badiola (1928)
Elantxobe
-
Isuna garia ehotzeagatik
Joxe Mari Yurramendi Larburu (1922)
Urnieta
-
Errazionamenduarekin negozioa
Joxe Mari Ezeiza (1925)
Amasa-Villabona
-
Gerraostean errazionamendua eta ogi beltza
Juan Martin Bermeosolo Gabiola (1925)
Ea
-
Estraperloko kontu tristeak
Markos Manterola Zulaika (1937)
Aia
-
Txerria isilka erretzen
Mertxe Larrarte Zuzaia (1933)
Hondarribia
-
Tren txikiko estraperloa
Pedro Jauregi Sorondo (1922)
Andoain