Irakinaldiak eta kupelak
Hizlaria(k): Joxe Mari Irizar Ansa (1940) Herria: Donostia (Gipuzkoa)
Sagardogintza. Sagarraren irakinaldiak. Sagardoa borobiltzeko denbora behar da. Kupel aldaketarik ez lehen. Maiatzean botilaratu egiten zen, beroa hasi aurretik; orain ez. Hotza eta garbitasuna.
Informazio gehiago: Irakinaldiak eta kupelak
Gerratik itzulera
-
Bueltan, interina eta arraina saltzen
Mari Kruz Alkain Jauregi (1926)
Hondarribia
-
Goian jaio eta behean lan
Begoña Olabarria Zabalo (1928)
Antzuola
-
Hendaiako egonaldia; Irun erreta
Adelaida Etxeberria Arozena (1929)
Hondarribia
-
Errazionamenduko ogi beltza
Juan Azkue Irastorza (1928)
Zestoa
-
Errazionamenduko ogia eta olioa
Julian Iruretagoiena Olalde (1924)
Azkoitia
-
Zubillagako industria gerra ostean
Pedro Irizar Guridi (1916)
Oñati
-
Eurek etxera. Askori errekisatu.
Txomin Aranbarri Larizubirrementeria (1924)
Durango
-
Aita kartzelatik irten eta salatariaren ezkutuan bizi izan zen
Feli Uribe Alberdi (1928)
Durango
-
Aita gerran Bilbon; itzulitakoan panorama zaila Errenterian
Joseba Goñi Galarraga (1935)
Errenteria
-
Gerra ondoren industria indartu egin zen; inmigrazioa
Xalbadora Roldan Iturrioz (1922)
Andoain